Cirkus Trattofon: Radio Trattofon

Datum:

Tid:

Plats: Medborgarplatsen

Cirkusen rattar in en halsbrytande humorföreställning på sin tecknade radio. Men radion själv är inte med på noterna.

Ett enkelt shownummer urartar i tekniskt haveri, kanal efter kanal ställs in med oväntade vändningar. I jakt på den rätta låten får de två figurerna snubbla sig fram i en värld av dans, akrobatik, ljudeffekter och tecknad rekvisita. Fysisk komedi för hela familjen.

Föreställningen är utan tal och kan förstås av alla.

Sommar på Medis
Vi fyller torget med över 40 gratis aktiviteter och evenemang under hela sommaren. Projektet ”Sommar på Medis” är en del av ett långsiktigt arbete för att göra centrala Södermalm trevligare och tryggare.

Aktuellt program hittar du i kalendariet på vår webbplats:

Kategorier: