Invigning av Albano campusområde

Datum:

Tid: Flera olika start- och sluttider beroende på aktivitet

Plats: Albano campusområde, Greta Arwidssons väg 30

Var med och invig Albano – Stockholms nya campusområde. Flera aktiviteter pågår 20–23 september på nya campusområdet.

Under fyra dagar invigs campus Albano – Stockhoms nya campusområde. Här har en levande stadsdel skapats som med sitt strategiska läge ett stenkast från city stärker kopplingarna mellan Stockholms universitet och KTH samt främjar staden, regionen och Sverige som kunskapsnation.

Invigningen startar med en invigningsceremoni och fortsätter sedan med ett fullspäckat program i flera dagar. Aktiviteterna har starka kopplingar till projektet, området och den verksamhet som bedrivs på plats. På olika sätt lyfts områdets utbildningar, forskning, lärosätenas samarbeten, projektets hållbarhetsperspektiv samt den konstnärliga närvaron på området. 

Läs mer om de olika aktiviteterna på webben.

Kategorier: