Uppåt väggarna! med Clownen Manne & Co på Parkteatern

Datum:

Tid:

Plats: Vasaparken, Vasastan

Clownen Manne & Co är tillbaka och turnerar med föreställningen Uppåt väggarna! tillsammans med Parkteatern hela juni.

Ingenting är klart fastän publiken kommit och allting ska börja, inte ens affischen är på plats däruppe på sin tavla! I gammal god clowntradition arbetar clownfamiljen vidare. Pappa Manne får vara en riktig dummerjöns och sonen Olle är så fin i kanten att han allra helst vill göra... just det, ingenting. Den som istället både vet och kan och dessutom VILL, så det räcker och blir över, är dottern Maria. Med Maria som motor lyckas den knäppiga trion ändå till sist få var sak på sin plats och ljuv musik och vacker dans kan avsluta en rolig trekvart. 

Med tal- och teckenspråk, för hörande och döva.

Medverkande

Manne af Klintberg
Olle af Klintberg
Maria af Klintberg

Parkteatern – alltid under bar himmel

Varje sommar sedan 1942 bjuder Parkteatern på konserter, cirkus, dans och teater på utomhusscener, i parker och på ängar runt om i Stockholm. Helt gratis, utan biljetter och unikt i världen, som en allemansrätt till kulturupplevelser för alla åldrar.

Hela sommarens program hittar du på Parkteaterns webbplats. Du kan också hämta ett tryckt programblad i Kulturhuset Stadsteaterns biljettkassa vid Sergels torg.